Apache Ceramics logo

The making of .........

wie is online

We hebben 17 gasten online
PDF Afdrukken E-mail

Materialen

PixelHobby ontwerpen worden gemaakt met pixels en basisplaten.  De pixels zijn 0.10" (= 2 mm) groot en zijn beschikbaar in 312 mooie kleuren.  Een basisplaat heeft 2000 pixels en het formaat is 4" x 5" (=10 x 12.6 cm) .  Grotere ontwerpen kunnen gemaakt worden door het combineren van twee of meer basisplaten. 

basisplaat

Pixels worden met 140 stuks geleverd op een Pixel Matje.  Met behulp van een hobby pincet kunnen de pixels van het pixelmatje afgehaald worden.  Het kleurnummer van het pixelmatje ziet u aan de achterzijde in het midden.

matjes

Pixels opzetten

Het opzetten van de pixels is heel eenvoudig zoals u hieronder kunt zien.
Volg onderstaande stappen bij het opzetten van de pixels voor uw ontwerp
Plaats een basisplaat over het eerste vierkant van de patroondelen.  Het is belangrijk dat u de basisplaat precies binnen de uitgeprinte lijnen van het patroon vierkant legt.

patroon 

Elk symbool in het patroon vierkant, heeft een PixelHobby kleur nummer die de symboolsleutel aangeeft, deze symboolsleutel staat naast, boven of onder het patroon vierkant, plaats de pixel met behulp van een hobbypincet op het corresponderende symbool.  Herhaal dit totdat alle symbolen met pixels zijn bedekt.

Plaats de basisplaat over het volgende patroon vierkant van het ontwerp.  U ziet dat het nummer van de basisplaat ook vermeld staat bij het patroon vierkant.   Voor ontwerpen met meer dan een basisplaat moet u ervoor zorgen dat het patroon vierkant dat u gebruikt correspondeerd met het basisplaat nummer naast het vierkant.  Het is belangrijk dat u de basisplaten bij het verplaatsen niet omdraait (er staat een pijl op de achterkant - dan kunt u de basisplaat ALTIJD naar de boven- of onderkant laten wijzen).  

Herhaal de stappen totdat de huidige basisplaat vol is.
Ga door met de volgende basisplaat van het ontwerp.
Nadat alle basisplaten van pixels zijn voorzien, kunt u ze aan elkaar vastmaken met behulp van tape.
Zorg ervoor dat de platen zorgvuldig uitgelijnd worden.

En bewonder het resultaat !

P0002864

 Designed by ProRa and Powered by Joomla!.